Måttanpassade lamellgardiner

Måttanpassade lamellgardiner

Högbergs Markisfabrik är specialiserade inom olika typer av solskydd så som markiser, persienner och lamellgardiner. Ni kan få måttanpassade lamellgardiner och dessa finns i olika mönster och färger så de passar ert hem eller er lokal på bästa sätt.

Lamellgardiner nära Vårgårda, Floda och Lerum

Ett effektivt solskydd kan bidra till både trivsel och behagligare miljö samt motverka exempelvis reflektioner i datorskärmar. När ni söker efter högkvalitativa lamellgardiner i Vårgårda, Lerum och Floda så hjälper vi er gärna. Vi finns till hands för både privatpersoner och företagskunder i nämnda och närliggande orter eftersom vi utgår från Alingsås.

När kunder hör av sig till oss och vill ha hjälp med lamellgardiner, persienner eller markiser så gör vi kostnadsfria hembesök för att kunna göra noggranna mätningar och uträkningar. Det här är också ett bra tillfälle för er att ställa frågor och få svar på eventuella funderingar om produkter och dess egenskaper eller liknande.

Där efter tar vi fram en offert till er som även den är kostnadsfri och sedan är det upp till er om ni väljer att anlita oss. Alla våra produkter är svensktillverkade av mycket hög kvalitet och vi har många års erfarenhet i branschen.

Hestra Markis

Hestra Lilly

Ett välgjort hantverk ligger bakom lamellgardinen. Med måttbeställd skena och exakt uträknat antal lameller är Lilly ett ypperligt solskydd som skräddarsys på millimeternivå. Både på stora fönsterpartier som i sneda fönster som går ända upp i nock.

Lamellgardiner har flera bra egenskaper

Det finns många anledningar till att välja lamellgardiner eftersom de har flera bra egenskaper som gör att de som väljer att få dessa installerade, mycket säkert kommer bli väldigt nöjda. För det första så går lamellgardiner att få måttanpassade och skräddarsydda och det är tack vare att man gör en måttbeställd skena och räknar ut exakt antal lameller.

På det sättet får ni ett så effektivt solskydd som möjligt. Det här är en produkt som passar för både stora och små fönster vilket också kan vara stilmässigt fördelaktigt om man har ett hem eller lokal med fönster i olika storlekar men ändå vill att det blir enhetligt och matchande.

Det går att välja mellan lameller i tyg eller PVC och som vi nämnt så finns de i olika moderna mönster och färger så att ni ska kunna hitta en stil som passar er smak. Lamellgardiner är enkla att göra rent från damm och det finns i vissa fall möjlighet att göra tillägg och göra de flamskyddade samt med reflekterande yta som har egenskapen att stänga ute värme.

Rådfråga oss gärna om ni har några frågor om möjliga tillägg. Vi tar fram och installerar dessa måttanpassade lamellgardiner i Lerum, Floda och andra kringliggande städer och orter.

Varmt välkomna till oss på Högbergs Markisfabrik

Vi har ett stort utbud av solskyddsprodukter, både utomhus och inomhus. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt!