Träpersienner – ett snyggt solskydd för hemmet

Träpersienner – ett snyggt solskydd för hemmet

Hos oss på Högbergs Markisfabrik har vi solskydd både för inomhus- och utomhusbruk, så om ni är ute efter persienner nära Vårgårda, Floda eller Lerum så kan vi hjälpa er.

Träpersienner nära Vårgårda, Floda och Lerum

I vår personliga service ingår kostnadsfria hem- och platsbesök hos både privatpersoner och företag då vi genomför mätningar och uträkningar inför installation. Vi installerar persienner i Lerum och andra kringliggande orter eftersom vi utgår från Alingsås.

Offerten som vi sätter samman efter besöket är även den kostnadsfri. Hos oss har vi både aluminiumpersienner och träpersienner för att ni som kund ska kunna välja de som passar bäst till er stil.

Classic50_tra - Persienner

Träpersienn

Vår träpersienn har 50 mm breda lameller och är avsedd för frihängande montering. Som tillval finns vävda band i 25 eller 38 mm bredd i många fina färger. Du har också möjlighet att välja bland en rad trälameller i olika strukturer och färger, vilket gör att du enkelt skapar en persienn som harmoniserar med din inredning. Motorisering går att få mot tillägg.

Dessa går att montera antingen på vägg eller i tak. Alla våra produkter är tillverkade i Sverige och håller en riktigt hög kvalitet, vilket är en trygghet för både oss och er. Våra träpersienner och aluminiumpersienner finns i flera färger att välja mellan så att ni helt säkert kommer kunna hitta de som lever upp till era önskemål.

Om det är så att ni är osäkra på vilka ni ska välja eller har några som helst funderingar, så tveka inte att höra av er till oss. När vi kommer på hembesök för att göra mätningar så är det också ett bra tillfälle att fråga om råd.

Träpersienner och aluminiumpersienner

Låt oss berätta lite mer om våra olika persienner. Våra träpersienner är ett alternativ för er som önskar ett solskydd i naturligt material. Bland tillvalen så går det att välja vävda band som finns i flera fina färger och trälamellerna finns i både olika färger och struktur, för att ni ska få det som är personligt anpassat till er inredning. Det går att få dessa träpersienner motoriserade för ett tillägg om så önskas.

De klassiska persienner ni kanske relaterar till har fått ett riktigt lyft som gör att de passar i moderna hem. Persienner kan användas i syfte som solskydd men även som avskärmning eller insynsskydd.

I vissa företagslokaler eller kontorslandskap kan det vara användbart att ha träpersienner för att skapa passande avskärmning vid möten, men också vill kunna släppa in ljus och öka känslan av rymd där emellan. Bland vårt utbud finns också olika gardiner som kan vara ett annat alternativ.

Vi hjälper er med alla detaljer kring persienner i Floda, Vårgårda och Lerum för att nämna några exempel.

Varmt välkomna till oss på Högbergs Markisfabrik

Vi har ett stort utbud av solskyddsprodukter, både utomhus och inomhus. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt!