Installation av markiser i Vårgårda, Lerum och Floda

Installation av markiser i Vårgårda, Lerum och Floda

För er som söker efter högkvalitativa markiser i Lerum, Vårgårda eller Floda så är ni varmt välkomna till oss på Högbergs Markisfabrik. Vi finns i Alingsås men är tillgängliga för kundbesök och installation från Herrljunga till Göteborg.

Bland vårt utbud som består av svenskproducerade produkter så har vi olika varianter av solskydd, både för utomhus och inomhus. Fönstermarkiser, balkongmarkiser, terassmarkiser och sidomarkiser är de som installeras utomhus. Sidomarkiser ger inte bara skugga utan kan även ha ett syfte i form av insynsskydd och vindskydd.

Till de produkter som ger solskydd inomhus hör persienner i både trä och aluminium, lamellgardiner, rullgardiner, plisségardiner och något som kallas duettgardin. Om ni har bestämt er för att skaffa markiser så bokar vi kostnadsfria hembesök där vi gör mätningar inför installationen och då finns också möjlighet att fråga om råd gällande de olika produktalternativen.

Vi har stor kunskap och många års erfarenhet som gör att vi kan ge förslag som också är utifrån era önskemål och förväntningar. Efter hembesöket där vi genomfört alla nödvändiga mätningar så får ni en offert av oss och även den är kostnadsfri.

Hestra Markis

Markiser och gardiner av olika slag

När ni önskar installation av markiser i Lerum med omnejd så är vår förhoppning att ni ska kontakta oss på Högbergs Markisfabrik. Alla våra olika markiser, gardiner och persienner är som vi tidigare nämnt tillverkade i Sverige och förutom att de är av hög kvalitet så är det viktigt att ni hittar den typen av solskydd som passar bäst för er. Därför har vi ett brett utbud av produkter i olika design eftersom allas hem, fastighet och stil kan vara väldigt olika.

Vi hjälper våra kunder med markiser i Floda, Vårgårda och kringliggande orter och ni kan gärna titta på våra bildreferenser för inspiration om vilka möjligheter som finns.

Bland fönstermarkiser har vi idag sju olika varianter med både mjuka och rundade former eller raka och rena linjer, samt flera alternativ på vertikalmarkiser. Terassmarkiser har vi i nuläget åtta olika för både altan och balkong som med sin funktion inte bara ger solskydd utan även ger en känsla av ett härligt uterum.

Om man exempelvis har infravärme så blir det en plats att vara på också under tidig vår eller höst, då dessa markiser dessutom skyddar mot regn. Hos oss finns även två alternativ av sidomarkiser för vind- och insynsskydd. Välkomna till oss!

Varmt välkomna till oss på Högbergs Markisfabrik

Vi har ett stort utbud av solskyddsprodukter, både utomhus och inomhus. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja rätt!