Persienner

Hestra Majken

Med sitt kaxiga utseende och slående funktion har den klassiska persiennen fått ett lyft. Aluminiumpersiennen i 50 millimeter breda lameller är en läcker detalj i ett rum. Både som solskydd och som avskärmning.

Teknisk specifikation

Maxbredd: 3.3 m.
Höjd: 3 m.
Profiler: Flera olika färger i kollektion.
Montering: Tak eller vägg.

Persienn, 25 mm lameller

Vår standardpersienn har 25 mm breda lameller och går att få i ett stort antal olika färger eller som träimitation av olika träslag.

roulette_rlt - Persienner

Träpersienn

Vår träpersienn har 50 mm breda lameller och är avsedd för frihängande montering. Som tillval finns vävda band i 25 eller 38 mm bredd i många fina färger. Du har också möjlighet att välja bland en rad trälameller i olika strukturer och färger, vilket gör att du enkelt skapar en persienn som harmoniserar med din inredning. Motorisering går att få mot tillägg.

Classic50_tra - Persienner

Aluminiumpersienn

Vår aluminiumpersienn är en frihängande persienn med 50 mm breda lameller som ger ett modernt intryck i fönster av alla storlekar. Persiennen går att få med vävda band i 25 och 38 mm bredd som bär upp lamellerna snyggt och stadigt. Många färger att välja mellan för lameller och vävda band samt färgkoordinerad under- och överlist gör det enkelt att matcha med din inredning.

Classic50_alu - Persienner